Thursday, February 10, 2011

~Bila selera kembali~

Hari ni ofis sgt sunyi.. Partner sebelah el, depan pulak cuti panjang, hujung tepi pulak training, so sorang2 je kat sini..

Hari ni bwk kereta ke ofis, ingat nak cabut tghhr ni, nak tgk anak wafi... Tapi... takut kereta buat hal la plak, tadi pagi bateri mcm dah nyawa2 ikan, radio pun asek tertukar siaran je..

Report ada lagi satu tak siap, tp dah lupa nak buat report tu. Erm,,sebenarnya byk lagi report siul

Sekarang ni yang berlegar2 dalam kepala adalah...



Kredit to blog mak hanis zalikha

Malas la pulak nak letak gambar byk2. This week punya plan nak makan ikan bakai kat alai melaka pun mcm diura2kan oleh suami akan cancel nangih.

Orang pergi melaka makan ikan bakar kat umbai, tp kitorg cari ikan bakar kat alai.
Sebab recommended by kawan rid, ikan bakar kat ala kassim, alai ni lagi sedap n murah. Yeke? Tak try lagi, nanti dah try akan kasi tau..

Sebelum ni dah try cuba sedaya upaya nak mkn kat sini. Ahad cuti chinese new year tu dah dtg dah depan kedai, tutp plak, sebab dtg pukul 5 ptg.. Rabu pun on da way balik KL singgah jugak ala kassim, tutp jugak, sebab dtg 12 mlm... Sedihh..

Ni bukan entry mengidam.. Cuma, sy lapar..

0 comments: