Thursday, July 21, 2011

~Bengkak Kaki~

Ada orang ckp, kalau bengkak kaki bengkak surut bengkak surut 3X, dah dekat dah nak bersalin...

Tapi kalau bengkak tak surut2 mcm kaki sy ni camane pulak??

Kaki sy gemok lagi dari gambar ni~ Gambar google

Memang tak surut2 dari 7 bulan lagi dah hari tu..



7 comments:

Anah said...

hai..pernah gak dengar camtu, tp anah dulu xsurut2 pun, pas bersalin baru surut=)

ettyzukhair said...

sahida..etty pun since masuk 7bln+ tau bengkak surut..now dh 9 bln ni xsurut2 dh..hm...sahida edd bile ni??

Kasih Kita said...

Wah... comelnya :) kaki aku dulu abis tersembul urat huhu.
Rendam dengan air panas suam2 sket. Selalu urut kaki menghala ke atas.
Kurangkan makanan bergaram n drinks a lot of water. U will feel the difference

~YUN~ said...

dear,yun bru2 ni je bengkak kaki,scaryla tgk,smpai nurse pn ckp bengkak teruk..nk jalan rase tebal mcm tauhu..mayb yun duk rumah je kot,xjalan2,huhuhu~

~SaHiDa~ said...

anah: harap2 surut balikla pas bersalin

etty: edd hujung ogos :)

kasihkita: tu kaki ehsan google tu. kaki sebenar malu nak letak

yun: lambatnye kena bengkak kaki. kte awl2 dah kena. hehe

Anonymous said...

awak ni papaya woman ke? sy nak mintak tolong mlm td org pecah masuk rumah sy.. tolong carikan tv lcd ngan blender sy. Time kasih papaya woman.

~SaHiDa~ said...

menyampah betul ada anonymous ni. biarla tak yah ada tv, lagi bagus, kalau tak lagi byk terpengaruh dgn cerita tv yg tah apa2.