Tuesday, October 25, 2011

Adam's new look

Semenjak dah ada anak ni, blog ni asek cerita psl anak je.. Maafkan sy.. Dulu tujuan asal buat blog sebab nak buat bisnes online. Time tu buat blog dulu baru fikir nak buat bisnes ape. Last2 tak berbisnes2 sampai skrg, sebabnya sy ni bukan jenis yang konsisten n pandai sgt nak berbisnes, nak promote, nak carik customer, n sy bukan jenis yang rajin n byk masa sgt, n pemalu sikit2 hikhikhikk.. Last2 blog ni tukar jadi blog jln2 cari food n sedikit cerita psl personal life, pastu dah pregnant, tukar jadi blog pregnant pulak, pastu dah ada anak,tukar jadi blog cite psl anak je.. Tu namanya just go with the flow~apa2 jela hiihiii..

Sebenarnya dgn ada blogla dapat lepas rindu kat anak dgn tgk gambar anak. Awal2 masuk kerja dulu, gambar anak semua dekat netbook, kat laptop ofis ni takde pun gambar anak. Naseb la ada blog, boleh tgk gambar anak. Asek la duk bukak blog sebab rindu kat anak.. Risau je duk fikir apa dia buat kat rumah bs dia... Sebenarnya sy paling risau kalau anak meragam kat rumah bs dia, sebab takut bs dia rimas n taknak babysit anak sy dah.. Tapi so far Alhamdulillah, semua berjalan lancar buat masa ni.. 

Ok la panjang pulak mukadimah.. 

Kali ni nak cerita psl adam yang very good looking punya look.. Hehaaa apatah ayat.. Sebenarnya adam saya baru dibotakkan weekend lepas. 

Gambar ni betul2 sebelum dibotakkan. Pagi2 bangun terus nak kena botak, mmg muka camnila adam bagi..




Ni gambar baru lahir. Muka pun dah lain. Ala budak kecik setiap hari muka lain kan..

Ok itu semua gambar before. After nye pulak.. jeng..jeng...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

 "Sapa cakap sy tak suka botak..... Sy suka sgt2la.. Tak caya, tgk gambar kat bawah ni" adam ckp

Takdela botak licin. Sebenarnya potong rambut je, tak cukur pun..




 Jln2 ngan rambut baru..Panjang pulak kaki adam ni


 Semenjak pandai senyum n ketawa ni, keje adam asek senyum ngan ketawa je.. 

Balik kluang sempat tido rumah atuk. Dengan adam, jadi moyangnya la.. First time atuk jumpa cicit dia. Atuk belah husband ni usia dia dah dekat 100 tahun dah..Atau mungkin lebih..
Adam bersama moyang nya..

Ok bai..








0 comments: