Monday, December 12, 2011

~Adam @ Genting~

Last sat, ad hoc plan, ke genting lah adam.. Mula2 risau jugak nak bwk naik genting, sebab adam takde baju jalan long sleeve... Huhuiii kesian adam. Pakai short sleeve je, seluar pun short jugak. Tapi kat genting ni takdela semua tempat sejuk. Kitorg bwk jln2 indoor n naik cable car, tak sejuk sgt pun. Cuma kat outdoor yang sejuk sgt bila dah ptg2. So ok la kan mcm jln2 shopping complex je sejuk dia.


 Hai, sy kat genting!!


Family kecilku 



on d way ke cable car



Dalam cable car



Sy lansung tak gayat naik cable car


tgk. hepy je dia ni



babai

0 comments: