Thursday, November 10, 2011

~Rindu budak ni~


Tgh kerja asyik teringat kat dia je..





Ni baju raya Adam. Tido je hari raya, nak tangkap gambar bukak mata pun susah. Baju ni dulu dah pernah pakai masa raya Aidilfitri (gambar bawah).. Hehheee

Muka kecik,tgn kecik, kaki kecik, badan kecik. Sekarang kaki tangan dah ada muscle (lipat2).. 

How time flies~

 
Thank You Allah~

Friday, November 4, 2011

~Salam Aidiladha~

Assalamualaikum..

Hari sabtu InsyaAllah kami sekeluarga akan balik johor menyambut hari raya haji di kluang.. 1st time beraya kat sana. Last aidilfitri kat perak. Selang seli so raya haji kat kluang pulak.. Camni la kampung jauh2. Sorang kat selatan, sorang kat utara. Tapi best asek berjalan je~

Nak balik kampung pun dah merentas byk negeri. Adam dari dalam perut lagi dah round 1 malaysia.  Oh luar malaysia pun dia ada pergi. Hihiii

Sebab suka jln2, semua jenis laksa dah try. 

Laksa johor
Laksa sarawak
Laksa Krabi
Laksam
Laksa utara
Semua laksa2 ni sy suka. Tapi di mana bumi dipijak, di situ langit dijunjung. Laksa kuala tetap no 1 di hati!!!!

Sebenarnya nak ckp, semenjak dua ni suka sgt dengan laksam. Dulu tak suka, bagi free pun tak mkn, tapi skrg jadi suka pulak.. 

Sama jugak laksa johor, dulupun tak suka, skrg dah suka

Ok la, selamat hari raya. Semoga selamat semuanya.. Amin...

Disudahi dengan gambar adam n ibunya..