Wednesday, January 11, 2012

~Baju sponsor~

Tq DRYPERS sebab sponsor baju untuk anak sy..  Hehehh

Sapa beli drypers time promotion free 1 tshirt dulu, dapatla baju 123 and abc.. Dah muat dah budak kecik tu tshirt drypers ni. Tapi adam ada 3 helai je.. Beli sebab nak tshirt je drypers tu sebab Adam adalah pengguna setia HUGGIES dry comfort.. 

Tak pernah try lagi cloth diapers. Ermm yg sebetulnya tak rajin... 



Sian tgn budak kecik ni asyik kena gigit semut je. Semut tak pun nyamuk la, sebab sedar2 dah bengkak. 


5 comments:

NurulHayatiNordin said...

comey nyer adam ni :D sehat je.. geram tgk tgn die.. hehe

ettyzukhair said...

dear try sapu krim eurax ade jual kat farmasi...ameer pon slalu jd mangsa gigitan nyamuk & semut..

~SaHiDa~ said...

Yat : mmg geram, sll kena picit
etty: InsyaAllah nanti try

tengku azri said...

Huggies kan ke yg mahal sekali? My babies used drypers tp the 1st 6 mths pakai Lunatots / Coola Baby...

Lately yg abang pkai PetPet sbb tak keluar mcm drypers time dia banyak tu ... Dalm taknak2 tukar dr drypers tu, tukar la jugak. Yg adik maintain dgn drypers lg. Sempat gak skali dpt baju free.

♥ Elin ♥ said...

comel..semangat pulak tuh berapa kg nih...mesti cepat lenguh kan..hiih tp sedap klu pelok kuat2.