Wednesday, March 14, 2012

0-7

Alhamdulillah Adam Rizqi dah semakin sihat. Kami sekeluarga kembali happy..

Just browsing gambar2 adam, dapat idea nak letak perkembangan fizikal adam dari baru lahir sampai sekarang. Adam ni lahir2 kecik je, 2.99 kg je, panjang pun tak berapa panjang 47cm je.. 6 months check up hari tu berat dia 7.3kg je, graf weight dia tak cantik sgt la, statik je dari 4-6 months,.. Tapi doktor kata as long as duduk dlm border ok lagi. Panjang tak tau sebab kat klinik everymonth check up tak ukur panjang.


Ni sebenarnya sambungan dari entry lepas

 16 hari 


 3/4 bulan kot 


 6 bulan

Muat2 dah baju ni. Sikit lagi takle pakai dah..


  

2 comments:

ettyzukhair said...

hehe..makin hari makin comey...ameer pon dh ade gak baju masa awal2 dulu longgar..now dh tercabut butang pon ye..sendat! haish..

Husna Hadzarami said...

Ala kenapa tak terfikir nak buat macam ni T___T Ambil gambar yang pakai baju sama dari baby sampai besar.. Nak kena selongkar album lama-lama nampaknya ni :D