Monday, May 28, 2012

~Reward Yourself~

Assalamualaikum,

Just to promote my sis's business. 

She is selling high quality washable satin crepe fabric. Fabric yang sangat berkualiti, sesuai untuk semua golongan terutama wanita bekerjaya untuk tampil lebih bergaya dan elegan. Dah penat2 bekerja, apa salahnya reward diri kita sendiri dengan memakai kain yang berkualiti dan yang paling utama, untuk kepuasan diri kita sendiri. Ye tak? Sesuai juga untuk dihadiahkan kepada orang lain terutama ibu kita sendiri..

Jenis kain:

1. Lembut 
2. Tidak mudah kedut ( sesuai untuk siapa yang semua pun nak cepat, iron sikit2 je)
3. Jatuh beralun (sesuai untuk buat kurung pahang or kurung modern. Baju kurung mmg sesuai sgt)
4. Tidak perlu lining
5.Dihiasi dengan manik2 dikeliling bunga untuk menampakkan elegan & exclusive

Harga : RM 150 sepasang ( 4 meter)
Postage :  Sepasang RM6 , dua pasang ke atas free postage

Untuk pertanyaan dan pembelian, boleh hubungi   0197340434  / 0134253290 .

Cepat.. Sebelum tailor taknak ambik tempahan lagi :)

WSC01



WSC02

 


WSC03


 
WSC04





WSC05



 
WSC06



 
WSC07

3 comments:

Anonymous said...

Cantik2 rasa mcm nak beli semua ermm tp saya baru beli kat jakel last saturday.. 2 helai rm100. :(

~SaHiDa~ said...

erm sy rasa yang awk beli tu bukan satin crepe. sebab last weekend kat jakel harga dalam 150 jugak sepasang. this kain mmg cantik n berbaloibaloi :)

ettyzukhair said...

cantik2nye....... ala tp dh borong kat gulatis... similar lah ngn tema animal print etty... hehehe...