Wednesday, June 27, 2012

~Indah khabar, indah rupa, indah rasa~

Selama ni just dgr2 ckp org.. Baca post2 org, tgk2 gambar org... Pastu pelik apesalla org sll duk ckp2, duk promote2, duk ulang2, duk puji2

Tapi baru2 ni bila dah try, mmg lepas2 ni akan ckp2, post2, promote2 n ulang2 ,puji2.....

Benda yang dimaksudkan adalah...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Tadaaaa. Meatball ikea. Source google~


Mula2 tgk mesti ckp apa yg sedap sgt nye meatball ni. Dah rasa baru tau..Sedap.. Sgt... Jadi, pegila ikea makan meatball disamping berangan. Ikea adalah tempat yang paling best untuk berangan, sampai bercita-cita nak dtg sini tiap2 minggu. Serius boleh release segala tension, stress, kalau pergi ikea. Best oo berangan~~ nak hias ruang tamu mcm ni, nak buat dapur mcm ni, nak bilik mcmni, nak hiaskan bilik adam mcm ni, nak almari mcm ni, nak beli lilin2 wangi2 ni, (ayat2 common kalau kat ikea)..



And baru2 ni kitorang hadiahkan adam highchair. And now he's having his breakfast, lunch, dinner with us!

 RM 49 je. Without tray.  Tray tak perlu kot, meja makan dah ngam2 aras sama ngan highchair ni.. Tapi dia bukan duduk diam pun dalam highchair ni. Dia panjat2 nak terjun lagi ada. Tapi senang jugakla nak suap, kalau tak, time makan penat duk kejar dia je.

Color lain takde ke ikea??? Ada color putih je yg murah. 





2 comments:

tengku azri said...

kejap2 je boleh berangan... :)

ettyzukhair said...

sedap...lamenye xterjah ikea...dok gi curve je hehehe...mls nk lintas...hehe