Thursday, August 9, 2012

~Malam tadi~

Malam td mengantuk sgt2, tinggal berdua je dengan adam. Budak ni sgt aktif mlm2, mmg tak diam2, keje dia mmg byk sgt mlm2. Sebab mengantuk, so monitorla dia main sambil baring. Pastu ada la terlelap-terlelap kejap2. Nampak dia main toys cars dia punya launcher. Car nye tah mana dia baling. Nampak dia ketuk2 launcher tu ke lantai. Kejap2 dtg lanyak2 ibu dia, pastu main balik. Tetiba dahiku berasa sakit sangat mcm kena ketuk dengan besi/kayu.. Adoiii, dia ketuk launcher tu kat dahi ibu.. Berdenyut2 sampai pagi ni. Nasib baik tak berdarah.

 
Dia ketuk ibu guna yang sambung cars n launcher tu


3 comments:

ettyzukhair said...

HAHA...ameer pon dok ketuk segala benda guna launcher tuh...nasiblah sape dekat mst kena ketuk ngn tu! hehe

~SaHiDa~ said...

hehe. tula byk bersabar la..

Husna Hadzarami said...

Recently I kena ketuk kepala dengan remote control adoi! Tunggulah dah besar sikit, nak ajar denda duduk mengadap dinding kalau buat salah. Geram I budak bertuah ni tau!