Tuesday, August 28, 2012

~Raya 2012~

Assalamualaikum,

Rasanya belum terlambat untuk mengucapkan Selamat Hari Raya kepada semua umat Islam.

Raya tahun ni kami sekeluarga bercuti panjang, dari hari khamis sebelum raya, sampailah hari ahad selepas raya..  Mmg puas bercuti, masuk ofis hari Isnin mmmg Monday blues sgt2. Adam pun tanak kat baby sitter dia pagi isnin semalam, tp ptg bila nak ambik dia, dia pulak tanak kat kita. Suka ati dia je. Sebenarnya dia suka dekat org yang melayan dia, dia skrg main tunjuk je nak ke mana2, sapa rajin layan bawak dia, dia suka la..


 Gambar raya satu family




Family belah atok johor. Paklong n mak long dia takde dlm gambar



Mulut dia bising skrg, kdg2 boleh ajuk kita ckp. Ketayap atas kepala tu bukan tahan lama pun duk atas kepala dia. Cuma kena pandai la, pakaikan pastu bagi dia leka buat benda lain. Bila dia dah tak ingat, dia takdela cabutkan dari atas kepala. Jgn bawak tgk cermin, dia nampak nnti dia cabut. 

 
 Org bagi duit raya, kemain dia senyum. Mcm faham je dlm tu ada duit

 
 Lagi org layan lagi menjadi2 dia main-main.



Org perak ckp kebokbok



 Ni raya ke-2. Praktis jalan




Satu2nya gambar dgn pak long perak dia.


 Celebrate his 1st birthday at Sungai Siput

6 comments:

Ibu Ilyanie(s) said...

Meriahnya raya!! Selamat Hari Raya...

p/s: jemput ke blog and folo...
http://puterihannan.blogspot.com/
http://ibuilyaniescottage.blogspot.com/

d-Ya said...

ida!!!selamat hari raya..maaf zahir batin.lame tol x contact.ko dh jd.full housewife keee???hu.ko active lg blog ni ek.good2.haha.aku dah x active yg lame.wat yg baru ntok weddingnya..hehe

~SaHiDa~ said...

weh tak bgtau pun ada blog baru. cheh. aku follow

Noorly A Puad said...

Jemput ke blog saya.Inginkan tip2 tingkatkan penghasilan susu, kunjungi http://mamahazeeq.blogspot.com/

DyaNz said...

Dah besar dah Adam..semoga menjadi anak yang soleh..InsyaAllah.

~SaHiDa~ said...

thank dyan!