Monday, July 16, 2012

~Family Day at Sunway Lagoon~

Assalamualaikum,,

Ni cerita last 2 weeks rasanya. Kitorg bertiga pergi Sunway Lagoon untuk family day IT&NT TM. Ermm tapi mood adam tak berapa ok sgt time tu. Adam ni jenis kalau pagi nak ke tghhr tu dia byk tido. So time2 camtu mmg dia keje nak tido je. Jadinya, tak enjoy sgtla kat sunway lagoon ni. Tak main ape pun. Adam bantai tido je.

 Nak patah pinggang kendong budak ni. Apa nak buat, tak nak duduk dlm stroller, even stroller pun dah simpan kat stor rumah.  


Suka main dgn kucing or arnab


 Bwk depan mata takut pulak dia.



Ni lepas mengamuk sakan. Bg susu dlm botol taknak, nak df jugak. Terpaksa la lari ke surau, lepas kenyang je, terus senyum2. Tu yang confident nak bwk masuk pool. Tapi sebenarnya dia dah mengantuk sgt dah ni. 










Senyum pun dah mcm apa. mata tak bukak sgt, sebab ngantuk. 



Mandi kejap je, pastu bwk naik. Dukung2 terus tertido dia. Tido kat bahu ayah. hehe

Gagah ayah dia bwk naik titi gantung sambil dukung anak tido. 


Ramai jugak org..


Kitorg naik titi gantung je, pastu terus berangkat pulang. Sakit2 badan dukung dia sampai ke kereta. Masuk kereta baru jaga.

Hehe tadi rajin nak buat entry. Tapi last2 malas pulak.